TIR VE KAMYONLARA YASAK

TIR VE KAMYONLARA YASAK

Düzce Belediyesi tarafından şehir içi yol ve kaldırım düzenlemelerine devam ediliyor. Alınan yeni bir karara göre de TIR ve kamyonlar şehir içinde park edemeyecek.
Belediye sınırları içinde park düzenlemesine ilişkin kararlar alındı. Belediye encümeni tarafından  trafik akışında sorun oluşturduğu ve çevre kirliliğine neden olmaları nedeniyle bulvar, cadde ve sokaklarda TIR ve kamyonların park etmesi yasaklandı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, bu tür araçlar için özel park alanı tahsis edildiğini hatırlatarak ´ D-100 karayolu kenarında belediye hali yanında 7 bin 32 metrekarelik alan kamyon ve TIR´ların park edebilmesi için hazırlandı. Buna ilişkin bu alanda TIR ve kamyonlara hizmet veriliyor´ dedi.