BAŞKANLAR TOPLANDI

Her ay geleneksel olarak yapılan Düzce İli Belediye Başkanları toplantısı Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ev sahipliğinde Düzce Kasrında yapıldı. Toplantıda Düzce ilinin genel sorunları ile yürütülmekte olan projeler ele alındı.

BAŞKANLAR TOPLANDI

Düzce İli Belediye Başkanlarının yerel seçimler sonrasında başlattığı ´Başkanlar Toplantısı´ her ay düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Başkanların Temmuz ayı toplantısı Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığında Düzce Kasrı´nda yapıldı. Eşli olarak yapılan yemekli toplantılarda il genel sorunları ile il genelinde yürütülen projeler değerlendiriliyor. Toplantı için Belediye Başkanı İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram konuklarını kapıda karşıladı. Eşli yemeğin ardından toplantıya geçildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram toplantılarının geleneksel hale getirildiğini belirterek ´ Öncelikli olarak bu toplantıların düzenli yapılması dayanışmayı artırıyor. Türkiye genelinde il bazında ender yapılan toplantılardan birini gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki bazı sorunlar belediyelerin sınırlarını aşıyor genel bir sorun niteliğine bürünüyor. Katı atık sorunu, D-100 duble yollar sorunu bunlardan bir kaçı. Dolayısıyla proje bütünlüğü için toplantılar kaçınılmaz oluyor. Bir de, il genelinde belediye araç ve gereçleri bakımından yardımlaşma ihtiyacı ortaya çıkıyor. Bunları da bu toplantılarda paylaşıyoruz´ dedi.