HABERLER
01-01-2010 23:59

MAHALLE İFTARINA BÜYÜK İLGİ

MAHALLE İFTARINA BÜYÜK İLGİ

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı için başlattığı mahalle iftarlarının ikincisi Dereli Tütüncü ile Cumhuriyet mahallesinde yapıldı

MAHALLE İFTARINA BÜYÜK İLGİ
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı için başlattığı mahalle iftarlarının ikincisi Dereli Tütüncü ile Cumhuriyet mahallesinde yapıldı. Her iki mahallenin ortak caddesinde yapılan iftara bin 500´ü aşkın kişi katıldı. İftar öncesinde bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Mahalle iftarlarında amacımıza ulaştığımız için mutluyum´ dedi.
Düzce Belediyesi´nin mahalle iftarlarının ikincisi Dereli Tütüncü ve Cumhuriyet mahallesinde ortak olarak gerçekleştirildi. Dereli Tütüncü caddesinde açılan iftar masalarında bin 500´ü aşkın kişinin iftar açtığı gözlendi. İftar öncesinde konuşan Belediye Başkanı belediye olarak ilk kez mahalle iftarları programları düzenlediklerini vurgulayarak  ´Bir önceki mahalle ve şimdiki iftar programından gözlemliyorum ki biz amacımıza ulaşmışız. İftar hikmetini bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim. Biz her akşam iftarlarda halkımızla birlikte olmak istiyoruz´ dedi. İftarın ardından mahallede bulunan çocuklar için özel öğlence programı yapıldı.