MEHMET METİNER İRFAN MECLİSİNDE

MEHMET METİNER İRFAN MECLİSİNDE
Adıyaman Milletvekili gazeteci yazar Mehmet Metiner Düzce Belediyesi İrfan Meclisinde söyleşiye katıldı. Metiner konuşmasında Ramazanın ve orucun nimetlerinden söz etti.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı etkinlikleri içinde yer alan İrfan Meclisi´nin konuğu Adıyaman Milletvekili gazeteci yazar Mehmet Metiner oldu. Belediyenin daveti üzerine Düzce´ye gelen Mehmet Metiner önce belediyeyi ziyaret ederek bir süre Belediye Başkanı İsmail Bayram ile görüştü. Görüşmede Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz da bulundu.  Mehmet Metiner  daha sonra İrfan Meclisinin konuğu oldu. Teravih namazından sonra irfan meclisinde söyleşi yapan Metiner özellikle Ramazan ayının ve orucun nimetleri üzerinde durdu. Ramazan ayının Müslümanlar için arınma olduğunu belirten Metiner konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi " Bedenin kirlendiği gibi ruhta kirleniyor. Bu kirlilikten arınmak için Ramazan ayı önemli bir fırsattır. Ramazan ayı zor bir yolculuktur ama manevi hazzı hepsini bastırıyor, insanları kaynaştırıyor, husumetleri ortadan kaldırıyor. Ramazan ayı zenginlikle yoksulluğun eşitlendiği bir aydır´ İrfan Meclisi´ndeki söyleşiye Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Osman Çakır, Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu da katıldı.