ÇAKIRLAR VE TOKUŞLAR İFTARI

Düzce Belediyesi’nin mahalle iftarlarından biri daha Çakırlar mahallesinde gerçekleştirildi

ÇAKIRLAR VE TOKUŞLAR İFTARI

Düzce Belediyesi´nin mahalle iftarlarından biri daha Çakırlar mahallesinde gerçekleştirildi.  Çakırlar ilköğretim okulu bahçesindeki iftara Tokuşlar mahallesi sakinleri de katıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram iftara katılanlarla tek tek selamlaştı ve Ramazan aylarını kutladı.
Çakırlar mahallesindeki iftar programından saatler önce etkinliği düzenleyen Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından tüm hazırlıklar tamamlandı. İftar saatinden hemen önce de toplu iftarın açılacağı mahalle meydanına gelen Belediye Başkanı İsmail Bayram mahalle muhtarı Nurettin Yıldırım tarafından karşılandı. Başkan Bayram alandaki herkesle tek tek tokalaştı ve Ramazan aylarını kutladı. Başkan Bayram rastgele bir masaya oturarak iftarını açtı. İftarın ardından çocuklar için özel eğlenceler düzenlendi.