BURAK AHISKALI KONSERİ

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri içinde kalıcı konutlarda oluşturduğu Ramazan sokağının ilk sanatçısı Burak Ahıskalı oldu

BURAK AHISKALI KONSERİ

Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı etkinlikleri içinde kalıcı konutlarda oluşturduğu Ramazan sokağının ilk sanatçısı Burak Ahıskalı oldu. 7´inci bölgede oluşturulan Ramazan sokağındaki Ahıskalı konseri büyük ilgi gördü.

Kalıcı konutlar 7´inci bölgedeki Ramazan sokağı etkinlikleri önce animatör sunucu Halil Bal´ın gösterileri ile başladı. Düzce Belediyesi´nin özel olarak hazırladığı sahnede daha sonra Ramazan yarışmaları yapıldı ve çocuk şarkıları seslendirildi. Karagöz ve Hacivat gösterilerinin ardından palyaço gösterisi çocukların büyük eğlencesi oldu. Son olarak ise sahneye sanatçı Burak Ahıskalı çıktı. Ahıskalı söylediği şarkılarla izleyenleri büyüledi. Ahıskalı konserini dinleyenler arasında Düzce Valisi Vasip Şahin´in eşi Şeyma Şahin ile Düzce Belediyesi Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram da vardı.