BAŞKAN ÇİÇEKLE KARŞILANDI

Düzce Belediye’sinin mahalle iftarlar programında Başkan İsmail Bayram’a sürpriz yapıldı

BAŞKAN ÇİÇEKLE KARŞILANDI
Düzce Belediye´sinin mahalle iftarlar programında Başkan İsmail Bayram´a sürpriz yapıldı. Mahalle iftarlarının yapıldığı Yahyalar mahallesi toplu iftarında mahalleden genç bir kız tarafından Başkan İsmail Bayram´a çiçek takdim edildi.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı etkinlikleri içinde gerçekleştirdiği mahalle toplu iftarlarından biri daha Yahyalar ve Yukarı Yahyalar mahallelerinde gerçekleştirildi. Her iki mahallenin ortak sınırı olarak Yahyalar İlköğretim Okulu bahçesindeki iftara yaklaşık 1400 kişi katıldı. Başkan İsmail Bayram iftar alanına girişte her iki mahallenin muhtarları, Veysel Gemicioğlu ve Recep Acaroğlu tarafından karşılandı. Başkan Bayram alandaki herkesle tek tek tokalaştı ve Ramazan ayını kutladı. Başkan Bayram daha sonra da rastgele bir masa seçerek mahalle sakinleri ile birlikte iftar açtı. Yahyalar ve Yukarı Yahyalar mahallesindeki iftara Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ile İl Yönetim Kurulu üyeleri de katıldılar. İftar sonrasında ise her mahallede olduğu gibi çocuklar için özel eğlenceler düzenlendi.