3 MAHALLENİN İFTARI

3 MAHALLENİN İFTARI
Düzce Belediyesi toplu mahalle iftarları serisinde üç mahalleye ortak iftar verdi. Akınlar, Karaca Hacı Musa ve Yeni Mahalle halkı Karaca Hacı Musa okul caddesinde kurulan masalarda iftar açtılar.
Düzce Belediyesi´nin mahalle iftarlarından biri daha Akınlar, Karaca Hacı Musa ve Yeni mahalle halkının katılımıyla Karaca Hacı Musa´daki okul caddesinde yapıldı. Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinliğinde iftar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Belediye Başkanı İsmail Bayram Akınlar mahalle muhtarı Ali Metin Oral, Karaca Hacı Musa mahalle muhtarı Hanife Gür ve Yeni mahalle muhtarı Nejdet Kabasakal tarafından karşılandı. Başkan Bayram daha sonra iftara katılan mahallelilerle tek tek tokalaştı ve Ramazan´ı kutladı. İftar öncesi ve sonrası etkinliklerin gerçekleştirildiği özel olarak hazırlanmış sahne üzerinde bir konuşma yapan Başkan Bayram ´ Mahallelerdeki toplu iftar katılımını gördükçe birlik ve beraberliğin ne kadar güzel olduğu ortaya çıkıyor. Bu birlik ve beraberliğiniz hiç bozulmasın´ dedi.  Başkan Bayram daha sonra muhtarlarla birlikte rastgele seçtikleri bir masada iftar açtı. İftarın hemen ardından da çocuklar için hazırlanan eğlence programına geçildi.