AĞA MAHALLESİ İFTARI

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayının başlamasından beri 12’inci mahalle iftarı Ağa mahallesinde yapıldı

AĞA MAHALLESİ İFTARI
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayının başlamasından beri 12´inci mahalle iftarı Ağa mahallesinde yapıldı. Ağa mahallesi Rıza Malatyalı İlköğretim okulu yerleştirilen masalarda yapılan toplu iftara yaklaşık 750 kişi katıldı.  Belediyenin mahalle iftarları diğerlerinde olduğu gibi Zahid-Ül Kevseri grubunun tasavvuf müziği ile başladı. Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün organizasyonu içinde okul bahçesine masalar açıldı. Belediyenin iftarlık için hazırladığı içinde çorba, ana yemek, pilav ve çatal-kaşık bulunan özel yemek kutuları tüm masalara konuldu. İftarın ardından da mahalledeki çocuklar için eğlence bölümüne geçildi. Animatör sunucu Halil Bal ve ekibi tarafından çocuklar için, şarkılar söylendi, yarışmalar yapıldı. Ardından da ibiş ve palyaço gösterileri sunuldu. Alanda bulunan tüm çocuklara padişah macunu dağıtıldı.