17 İNCİ İFTAR UZUNMUSTAFA MAHALLESİNDE

Düzce Belediyesi’nin mahalle iftarlarından 17’incisi Uzunmustafa mahallesinde yapıldı

17 İNCİ İFTAR UZUNMUSTAFA MAHALLESİNDE
Düzce Belediyesi´nin mahalle iftarlarından 17´incisi Uzunmustafa mahallesinde yapıldı. Konak gazinosu caddesinde yapılan toplu mahalle iftarına Uzunmustafalılar büyük katılım gösterdi. Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte iftara katıldı. Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ile Osman Çakır da Uzunmustafa iftarına katıldılar.
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı için gerçekleştirdiği mahalle iftarları serisi Uzunmustafa mahallesi ile devam etti. Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler müdürlüğü tarafından organize edilen mahalle iftarında Konak gazinosu caddesinde bin 500 kişilik masa açıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram iftara eşi Elka Bayram ile birlikte geldi. Bayram çiftini iftar alanında Uzunmustafa mahallesi muhtarı Halit Özdemir karşıladı. Başkan İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram iftara gelenlerle tek tek tokalaştılar hal hatır sordular. Başkan Bayram mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada ´ İyi bir Ramazan ayı geçiriyoruz, bunun ardından da inşallah iyi bir de Bayram geçiririz. Katılımınız için teşekkür ederim. Bu birlik ve beraberliğimiz her zaman daim olsun´ dedi. İftar öncesi Zahid-Ül Kevser grubuna Düzce İmam Hatip Lisesi ilahi grubu da eşlik etti.