BAŞKAN ÇOCUKLARIN ARASINDA

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Metek TOKİ’de mahalle iftarının ardından çocuklar için düzenlenen eğlenceye katıldı

BAŞKAN ÇOCUKLARIN ARASINDA
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Metek TOKİ´de mahalle iftarının ardından çocuklar için düzenlenen eğlenceye katıldı. Başkan Bayram çocukların eğlencesine ortak oldu ve programı onlarla birlikte izledi.
Düzce Belediyesi´nin Metek TOKİ´de iftarı ilginç anlara sahne oldu. Mahalle iftarının ardından her zaman yapıldığı gibi mahallede bulunan çocuklar için eğlence programına geçildi. Başkan İsmail Bayram bu bölümde çocukların eğlencesine katılarak, yarışmaları ve oyunları onların arasında izledi. Program sonuna dek çocukların arasında olan Başkan Bayram´a çocuklar büyük ilgi gösterdi.