HABERLER
01-01-2010 23:59

TOKİDE 2000 KİŞİLİK İFTAR

TOKİDE 2000 KİŞİLİK İFTAR

Düzce Belediyesi’nin mahalle iftarlarından Metek TOKİ, Koçyazı mahallesinde yapılan iftara yaklaşık 2 bin kişilik bir katılım oldu

TOKİDE 2000 KİŞİLİK İFTAR
Düzce Belediyesi´nin mahalle iftarlarından Metek TOKİ, Koçyazı mahallesinde yapılan iftara yaklaşık 2 bin kişilik bir katılım oldu. TOKİ´de iş merkezi önündeki caddeye yerleştirilen masalar tamamen doldu. Belediye Başkanı İsmail Bayram, mahallelilere hitaben yaptığı konuşmada ´ Bu birlik ve beraberliğimiz, dayanışmamız hiç bozulmasın, katılımınız için de teşekkür ederim´ dedi.
Düzce Belediyesi´nin mahalle iftarlarından Koçyazı Metek TOKİ´de yapılan iftara büyük katılım gözlendi. TOKİ konutlarında iş merkezi önündeki caddenin her iki bölümündeki masalar tamamen doldu. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda Belediye Başkanı İsmail Bayram, masalardaki aileler ile selamlaştı ve hal hatır sordu. Mahalle muhtarı İsmet Mısır tarafından karşılanan Başkan Bayram, uğramadık masa bırakmadı. Mahallelilere hitaben yaptığı konuşmada katılımdan ötürü teşekkür eden Başkan Bayram ´ Bu birlik ve beraberliğimiz, dayanışmamız hiç bozulmasın. Mahalle iftarlarda halkın bu ortamlara ne kadar özlem duyduğu, ne kadar memnun olduğu görüldü. Bu beni mutlu ediyor. Ramazanda yaşadığımız bu güzelliklerin Bayramda da yaşanmasını temenni ediyor, şimdiden Bayramınızı kutluyorum´ dedi. Başkan Bayram daha sonra rastgele seçilen masada bir aile birlikte iftar açtı.