BELEDİYEDEN VALİYE VEDA

Valiler Kararnamesiyle Malatya Valiliğine atanan Düzce Valisi Vasip Şahin için

BELEDİYEDEN VALİYE VEDA
Valiler Kararnamesiyle Malatya Valiliğine atanan Düzce Valisi Vasip Şahin için Düzce Belediyesi tarafından Belediye Sosyal Tesisleri´nde veda etkinliği düzenlendi.  Vali Vasip Şahin´in eşi Şeyma Şahin ile birlikte katıldığı etkinlikte konuşan Başkan Bayram ´ Sayın Valimiz ile uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik.  Vali Vasip Şahin Düzce için önemli hizmetlerde bulundu. Kendisine teşekkür ediyor,  başarıları ve hizmetlerinin devam etmesini diliyorum´ dedi.
Belediye Sosyal Tesisleri´ndeki etkinlikte önce Belediye Başkanlığı tarafından Vali Vasip Şahin için hazırlanan sinevizyon izlendi. 15 dakikalık sinevizyonda Vali Şahin´in Düzce´deki çalışma döneminden kesitler ile belediye etkinliklerine katılım yer aldı. Daha sonra konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Vali Vasip Şahin ile uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek ´ Kendisi Düzce´ye bölgeyi bilerek geldi. Bu önemli bir şans ve avantajdı. Bunun için de verimli bir çalışma dönemi oldu. Valilik ve Belediyenin uyumlu ve dinamik bir çalışma gerçekleştirdiğini düşünüyorum. Sayın Valimizin tecrübe ve birikimlerinden yararlandık. Kendisine çok teşekkür ediyorum´ dedi. Vali Vasip Şahin de önce kendisi için hazırlanan organizasyona teşekkür ederek ´ Düzce daha öncede bildiğim bir yerdi. Bu yüzden Vasip Şahin olarak da devletin temsilcisi olarak da bir bütünlük içinde hizmet etmeye çalıştım. Düzce´nin önemli hizmet ve yatırımlara ihtiyacı olduğunu biliyordum bunun için de projeleri buna göre öncelikli olarak sıraladım. Daha önce de belirttiğim gibi eğitim ve turizm bunların öncelikleriydi. Belediyemiz ile iyi bir çalışma dönemi içinde olduk. Her iki kurumun da hizmet ve idare açısından belli yasa ve kuralları vardır. Bunu en iyi bir şekilde sürdürdüğümüze inanıyorum´ dedi. Konuşmaların ardından Başkan İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram Vali Vasip Şahin ile eşi Şeyma Şahin´e çeşitli hediyeler ve çiçek takdim ettiler. Belediyenin Vali için düzenlediği etkinliğe Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, ve belediye çalışanları katıldılar.