KADİR GECESİ İFTARI KALICI KONUTLARDA YAPILDI

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca en fazla katılımlı mahalle iftarı kalıcı konutlarda gerçekleşti

KADİR GECESİ İFTARI KALICI KONUTLARDA YAPILDI
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı boyunca en fazla katılımlı mahalle iftarı kalıcı konutlarda gerçekleşti. Kadir gecesine özel yapılan mahalle iftarına kalıcı konutlarda yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Belediyenin Ramazan sokağını açtığı 7´inci bölgedeki  Anıtpark  meydanı iftar açanlarla doldu taştı.
Belediye Kadir gecesine özel mahalle iftarını kalıcı konutlar 7´inci bölgede gerçekleştirdi. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından alandaki iftar düzenlemesi sabahın erken saatlerinden itibaren başladı. Ramazan sokağı ve Anıtpark meydanına yüzlerce masa açıldı. Kalıcı konutlarda dileyen herkesin iftar açabildiği alanda 4 bin kişilik iftar hazırlandı. Belediye Başkanı İsmail Bayram iftara ailesi ile birlikte geldi. Başkan Bayram alanda açılan tüm masalara tek tek uğrayarak iftara katılanlarla selamlaştı. Başkan Bayram konuşmasında da şu görüşlere yer verdi " Artık Ramazanın son günlerindeyiz. Hayırlı ve hikmetli bir Ramazanı daha geride bırakıyoruz. Ramazan güzelliğinin Bayramda da yaşanması tüm dileğimdir. Kadir gecesine özel sizlerle birlikte iftar açıyoruz. Hepinizin mübarek gecesini kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum"  İftarın ardından Kadir gecesine özel program gerçekleştirildi.