BAŞKANDAN ÇİÇEK

Belediye Başkanı İsmail Bayram Kadir gecesi hürmetine irfan meclisinin bulunduğu alanda bayanlara çiçek verdi.

BAŞKANDAN ÇİÇEK
Kadir gecesi için Düzce Belediyesi tarafından İrfan Meclisinin bulunduğu belediye meydanında Başkan İsmail Bayram tarafından bayanlara çiçek dağıtıldı. Başkan Bayram, teravih namazından sonra  Başkan Bayram  irfan meclisi programını takip eden büyüklü küçüklü tüm bayanlara kadir gecelerini kutlayarak çiçek verdi.  Alandaki herkesi tek tek dolaşan ve yüzlerce çiçek veren Başkan daha sonra yaptığı konuşmada Kadir gecesinin hikmetlerinden söz etti ve ´ Herkesin kadir gecesini kutluyorum ve geceden istifade ederek hayırlara vesile olmasını diliyorum´ dedi. Başkanın konuşmasının sonrasında gökyüzüne yüzlerce kandil salındı.