VALİMİZ TERFİYİ HAKETTİ

Valiler Kararnamesi ile Malatya’ya ataması gerçekleştirilen Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce’den ayrılmadan önce belediyeyi

VALİMİZ TERFİYİ HAKETTİ
Valiler Kararnamesi ile Malatya´ya ataması gerçekleştirilen Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce´den ayrılmadan önce belediyeyi ziyaret ederek vedalaştı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram vali Vasip Şahin´in Malatya´ya atanmasını bir terfi olarak nitelendirerek ´ Valimizin bu terfiyi hak ettiğine inanıyorum´  dedi
Malatya´ya vali olarak atanan Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce´den ayrılmadan önce veda ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Vasip Şahin Düzce Belediyesi´ni de ziyaret ederek vedalaştı. Vali´nin vedası nedeniyle Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkan Yardımcıları ve belediye çalışanları Vali Şahin´i belediye önünde karşıladı. Vali Şahin tüm personel ile tek tek tokalaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra ise makama geçilerek görüşmeler sürdürüldü. Vali Vasip Şahin, Düzce´de hizmet yapmanın gurur verici olduğunu belirterek ´ Buradaki görevim sırasında başta belediye olmak üzere kurumlardan büyük taktı ve destek gördüm. Düzce halkının samimi davranışları da buna eklenince iyi bir çalışma dönemi geçirdiğime inanıyorum´ dedi. Başkan İsmail Bayram da valinin Malatya atamasını bir terfi olarak nitelendirdi ve ´ Sayın valimizin bu terfiyi hak ettiğine inanıyorum. Valimizden ve tabii ki hükümetimizden hep olumlu yaklaşımlar gördük. Valimizin tecrübesiyle dayanışma içinde olduk ve birçok önemli yatırımın gerçekleşmesi sağlandı´ dedi. Vali Vasip Şahin daha sonra ´hepiniz hakkınızı helal edin´ dedi.