HABERLER
01-01-2010 23:59

İSTANBUL CADDESİNE AKIN

İSTANBUL CADDESİNE AKIN

Düzce Belediyesi bu yıl başlattığı Ramazan ayı mahalle toplu iftarlarını merkezde İstanbul caddesindeki iftarla noktaladı

İSTANBUL CADDESİNE AKIN
Düzce Belediyesi bu yıl başlattığı Ramazan ayı mahalle toplu iftarlarını merkezde İstanbul caddesindeki iftarla noktaladı.  İstanbul caddesinin Atatürk Bulvarı kavşağından Anıtpark alanı mevkiine kadar olan bölümde açılan masalar tamamen doldu.  Mahalle iftarlarını İstanbul caddesindeki iftarla sonlandırdıklarını belirten Başkan İsmail Bayram ´ Bu tabloları çok özledik.  Ramazanın, insanlığın en büyük maneviyatı işte böylesine dayanışmalardır, birlikteliklerdir´ dedi.
Belediyenin İstanbul caddesindeki toplu iftarı için cadde iftardan 4 saat önce trafiğe kapatıldı. Ulaşım için alternatif yollar belirlenerek trafik yönlendirilmesi yapıldı. Ardından da toplu iftar için caddeye masalar yerleştirilmeye başladı. İftar saatinin yaklaşması ile birlikte İstanbul caddesine adeta akın oldu. Binlerce kişi masalara oturarak iftarı bekledi.  Caddeyi boydan boya dolaşan Belediye Başkanı İsmail Bayram, herkesle selamlaştı. Sonrasında da bir konuşma yapan Başkan Bayram şu görüşlere yer verdi " Bu tablo bizim özlediğimiz tablodur. Ramazan ayının en büyük hikmeti manevi duyguların daha da güçlenmesidir. Bu dayanışma ve birlikteliğin her zaman sürmesini temenni ederim.  Mahalle iftarlarında bu sıcak ve samimi havayı gözlemledim.  Artık Bayrama sayılı günler kaldı. Ben şimdiden hepinizin Bayramını kutlar herkese sağlık ve mutluluklar dilerim´ Belediyenin son mahalle iftarına İstanbul caddesinde yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı gözlendi.