DALÇIK AÇILDI

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Dal-Çık nihayet açıldı

DALÇIK AÇILDI
Düzce´nin ve Düzce Belediyesi´nin en önemli projeleri arasında yer alan Dal-Çık açıldı. D-100 karayolu Çoban mevkiindeki Çoban Dal-Çık´da hem doğu hem de batı kısmında geçişler başladı.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın ´ Bayramdan önce Dal-Çık açılır´ sözü gerçekleşti.  Ramazan Bayramından iki gün önce Dal-Çık trafiğe açıldı. D-100 karayolu Düzce bölümünde trafik ve ulaşım açısından en önemli proje olarak nitelendirilen Dal-Çık hem doğu kısmıyla hem de batı kısmıyla açıldı. Böylelikle İstanbul´dan Ankara´ya ve Ankara´dan İstanbul´a geçişler kesintisiz hale geldi.  Yolun her iki bölümünde trafik üç şerit üzerinden akıyor. Daha önce de Dal-Çık´ın üst bölümü hazırlanmış ve Düzce merkez Atatürk Bulvarı´ndan Akçakoca ve diğer istikametlere geçişler sağlanmıştı. Yeni güzergahlarla birlikte Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüslerinin hatları da yeniden belirlendi.  Yetkililer Dal-Çık´ın ulaşıma açılmasından sonra önümüzdeki günlerde çevre ve refuj düzenlemelerinin de yapılacağını bildirdiler.