BAŞKAN SPOR YATIRIMLARINI İNCELEDİ

BAŞKAN SPOR YATIRIMLARINI İNCELEDİ
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 18 Temmuz stadyumu ile spor salonunda yapılan yatırımları yerinde inceledi. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran Başkan Bayram´a yatırımlar konusunda bilgi verdi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran´ın daveti üzerine Düzce merkezdeki spor yatırımlarını gezdi ve bilgi aldı. Başkan önce 18 Temmuz stadyumunda yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.  Başkan Bayram ve İl Müdürü Şiran daha sonra 18 Temmuz salonuna geçerek burada gerçekleştirilen ve devam eden çalışmaları değerlendirdiler. İnceleme gezisi sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran  Başkan Bayram ´ Düzce´de gençlerin spor yapmalarına imkan sağlamak için spor yatırımlarının artırılması önemlidir´ dedi.  Milletvekilleri, başkanlık ve il müdürlüğü girişimleriyle spor yatırımlarının arttığına değinen Başkan Bayram ´ Öncelikle mevcut olan hizmetlerin iyileştirilmesi, yenilenmesi ardından da yeni yatırımların gerçekleştirilmesi için çalışılıyor. Katkısı olan herkese teşekkür ederim´ dedi.