BELEDİYENİN SÜNNET ŞÖLENİ

Düzce Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni 16 Eylül 2012 Pazar günü, saat 13:00’de Film Platosunda yapılacak.

BELEDİYENİN SÜNNET ŞÖLENİ
Düzce Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni 16 Eylül 2012 Pazar günü, saat 13:00´de Film Platosunda yapılacak. 47 çocuğun katıldığı şölende görsel etkinlikler ve çeşitli ikramlar yer alacak.
Saat 12:30´da Düzce Belediyesi önünden hareket edecek sünnet konvoyu da renkli gösterilere sahne olacak. Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi´nde sünnet ettirilen çocuklara Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM tarafından altın takılacak ve çeşitli hediyeler verilecek. Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM´ın ailelere yönelik hazırlattığı hediyelerin dağıtımı da yapıldı.
Şölen havasında geçecek olan programda ayrıca Mevlid-i Şerif okunacak ve yemek ikramı yapılacak. Düzce Belediyesi Film Platosu´nda yapılacak şölende ayrıca Düzce Belediyesi Mehter Takımı ve Düzce Belediye Bandosu farklı bir program sunacak.

Sünnet Şöleni Programı
12:00  Düzce Belediye Başkanlığı önünde toplanma
12:30  Sünnet Konvoyunun hareketi        (Düzce Belediye Başkanlığı önünden hareket edecek olan konvoy İstanbul Caddesi- Hastane Caddes i güzergahından devam ederek Nezih Tütüncüoğlu Bulvarından dönüş yaparak platoya geçecektir.)
13:00  Platoya Dönüş
13:25  Mehter Gösterisi         Konuşmalar          Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM tarafından sünnet olan çocuklara hediye dağıtımı
14:10  Mevlid-i Şerif okunması ve yemek ikramı
15:00  Müzik Programı