ESKİ BAKAN ŞEVKET KAZANIN ZİYARETİ

1996 yılında kurulan 54’üncü Hükümette Adalet Bakanı olan Şevket Kazan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı makamında ziyaret etti

ESKİ BAKAN ŞEVKET KAZANIN ZİYARETİ
1996 yılında kurulan 54´üncü Hükümette Adalet Bakanı olan Şevket Kazan Düzce Belediye  Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.  Görüşmede eski Milletvekili Feti Görür ile Saadet Partisi İl Başkanı Selim Gökdemir de hazır bulundu.
Refahyol hükümetinin Adalet Bakanı Şevket Kazan Düzce´ye geldi.  Çeşitli ziyaretlerde bulunan eski Adalet Bakanı Kazan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´la da makamında görüştü. Belediye Başkanı İsmail Bayram ziyaret sırasında Düzce´nin genel yapısı ile belediye hizmetleri konusunda eski Bakana bilgi verdi.  Düzce´yi iyi tanıdığını belirten Şevket Kazan ´ Düzce giderek gelişen ve büyüyen bir kent´ dedi.