BALIK DAĞITIM MERKEZİ HİZMETE GİRİYOR

Düzce Belediyesi’nin yeni hal merkezinde yapılan ‘balık toptan dağıtım merkezi’ hizmete giriyor

BALIK DAĞITIM MERKEZİ HİZMETE GİRİYOR

Düzce Belediyesi´nin yeni hal merkezinde yapılan ´balık toptan dağıtım merkezi´ hizmete giriyor. Yeni balık merkezinin Düzce dışında bölgede bulunan il ve ilçelere de hizmet vereceği belirtildi.
Daha önce Aziziye mahallesinde pazaryerinde bulunan balık dağıtım merkezi verimli olmaması nedeniyle kaldırılmış, Düzce Belediyesi hal merkezinde aynı hizmet için inşaat başlamıştı. 3 soğuk deposu bulunan balık dağıtım merkezi inşaatı tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Merkezde son incelemelerini yapan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel, her deponun 2´şer ton kapasiteli olduğunu ifade etti. Tanyel balık dağıtım merkezinin bölgeye de hitap edeceğini işaret ederek ´ Buradaki işlemler günlük olarak gerçekleştirilecek. Balıklar özellikle Karadeniz bölgesinden geldiği için de 24 saat üzerinden hizmet verecek. Düzce´de bulunan balık esnafı da her an balıkları bu depodan alabilecekler´ dedi.