HABERLER
01-01-2010 23:59

ESKİ VALİLERDEN ZİYARET

ESKİ VALİLERDEN ZİYARET

Düzce’de geçmiş dönemlerde valilik yapan Cengiz Bulut ile Halil Nimetoğlu Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı ziyaret ettiler

ESKİ VALİLERDEN ZİYARET
Düzce´de geçmiş dönemlerde valilik yapan Cengiz Bulut ile Halil Nimetoğlu Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret ettiler. Her iki vali de Düzce´nin çok gelişmiş olduğunu vurgulayarak ortak görüş olarak ´ Düzce´nin bu denli gelişmesine çok sevindik´ dediler.
Erdoğan Batur´un cenazesi nedeniyle Düzce´ye gelen Düzce´nin eski dönem valilerinden Cengiz Bulut ile Halil Nimetoğlu bir dizi ziyarette gerçekleştirdiler. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı da makamında ziyaret eden Cengiz Bulut ile Halit Nimetoğlu Düzce hakkında görüşlerine de belirttiler. Kısa süre içinde Düzce´yi çok gelişmiş bulduklarını ifade eden Bulut ile Nimetoğlu ortak ifadeler ile şu görüşlere yer verdiler: ´ Düzce´de görev yaptığımız süre içinde birçok önemli projeye imza attık ama daha birçok proje de sırada bekliyordu. Bugün bunların önemli bir kısmının hayata geçirilmiş olduğunu görmek bizi sevindirdi. Düzce, Düzceli gelişmeyi hak etti. Zamanında çok sıkıntılar çekildi. Ama hizmet için görev yapanların gayreti Düzceliler´in çalışkanlığı ve kararlılığı birçok sorunun üstesinden gelinmesine neden oluyor. Biz Düzce´nin  daha da kalkınacağına inanıyoruz´. Belediye Başkanı İsmail Bayram da , ziyaret sırasında belediye hizmetleri konusunda bilgiler aktardı.