PARANTEZ GAZETESİNDEN İADEYİ ZİYARET

Parantez Gazetesi üst yönetimi tarafından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’a iadeyi ziyaret yapıldı

PARANTEZ GAZETESİNDEN İADEYİ ZİYARET
Parantez Gazetesi üst yönetimi tarafından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´a iadeyi ziyaret yapıldı. Bir süre önce Parantez Gazetesi´ndeki yeniden yapılanma nedeniyle Belediye Başkanı İsmail Bayram gazeteyi ziyaret ederek başarı temennilerinde bulunmuştu. Hemen ardından da Parantez Gazetesi sahibi Oktay Çakır, Genel Koordinatör Ümit Çetin, yazar Mehmet İbrahimoğlu ve Sorumlu Yazıişleri Müdürü Çiğdem Korkmaz tarafından iadeyi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında gazete sahibi Oktay Çakır ve Koordinatör Ümit Çetin tarafından gazetenin yeni yapılanması konusunda Başkan Bayram´a bilgi verildi.