HACI ADAYLARI UGURLANDI

2012 Yılı hac dönemi için Düzce’den hacı adayları törenle uğurlandılar

HACI ADAYLARI UGURLANDI
2012 Yılı hac dönemi için Düzce´den hacı adayları törenle uğurlandılar. Cedidiye camii ve meydanında yapılan hacı adayları uğurlama törenine Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Müftüsü Selami Emen da katıldı.
Uğurlama töreni öncesinde bir konuşma yapan İl Müftüsü Selami Emen, Düzce´deki hacı adaylarının hac yolculuğu için geçirilen sürecini anlattıktan sonra ´ şimdi de bu alandan Allah´ın misafirlerini uğurluyoruz´ dedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi " Kutsal topraklara inançlı bir yolculuk gerçekleştireceksiniz. Allah herkese bunu nasip etsin. Orada da her şey dilediğinizce olsun´. Vali Adnan Yılmaz da kutsal topraklara yolculuğun inanç ve sevda ile yapıldığına dikkat çekti ve ´ O bölgelere bizimde selamlarımızı gönderin´ dedi. 2012 yılı için Düzce´den 491 hacı adayı kutsal topraklara gidecek.