CUMHURİYET RESEPSİYONU

Cumhuriyet Bayramı’nın 89’uncu yıldönümü nedeniyle Düzce Valisi Adnan Yılmaz tarafından Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi

CUMHURİYET RESEPSİYONU
Cumhuriyet Bayramı´nın 89´uncu yıldönümü nedeniyle Düzce Valisi Adnan Yılmaz tarafından Cumhuriyet Resepsiyonu düzenlendi. Ensar Salonu´nda yapılan Cumhuriyet Resepsiyonuna Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte katıldı.
Resepsiyon nedeniyle Düzce Valisi Adnan Yılmaz, konuklarını kapıda karşıladı. Düzce protokolü´nün davetli olduğu Resepsiyona ilgi büyük oldu. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da eşi Elka Bayram ile Resepsiyonda hazır bulundu. Şehit yakınları ile gaziler için salonda özel yer ayrıldı. Gece için verilen ikramların ardından Cumhuriyet Pastası kesildi.