HABERLER
01-01-2010 23:59

SPORDA İKİ GALİBİYET

SPORDA İKİ GALİBİYET

Düzce Belediyespor Voleybol ve Basketbol takımları haftayı galibiyetle kapattılar

SPORDA İKİ GALİBİYET
Düzce Belediyespor Voleybol ve Basketbol takımları haftayı galibiyetle kapattılar. Sezona deplasman galibiyeti ile başlayan Düzce Belediyespor Voleybol takımı 18 Temmuz salonunda da rakibi Antalya Korkuteli Gençlikspor maça gelmeyince hükmen galip sayıldı. Böylelikle Voleybol takımı ligde 6 puana ulaştı.
Voleybol takımının başarılı çalıştırıcısı Murat Uzgit sezonda ikinci galibiyetlerini aldıklarını belirterek "Bizim için rakibin hangi takım olduğu değil, takımımızın performansı önemlidir. Biz de başarıya endeksli olarak çalışıyoruz´ dedi.
BASKETBOL
Düzce Belediyesi Basketbol takımı deplasmanlı bölgesel ligde bu hafta Beykozsporla karşılaştı. 18 Temmuz salonunda yapılan karşılaşma büyük çekişme içinde geçti. Türkiye Deplasmanlı Bölgesel Lig maçlarına devam edildi. Düzce Belediyespor takımı baştan sona üstün götürdüğü Beykoz karşılaşmasında puan almasını başardı. Basketbol severlerin de büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada Düzce Belediyespor ilk periyodu 24-21 önde kapattı. Karşılaşmanın kalan periyotlarında da aradaki fark giderek açılmaya başladı. Buna göre basketbol takımımız ikinci periyodu 57-39 aldı. 3 ve 4´üncü periyotlarında da bu üstünlük devam etti. 3´üncü periyot 85-54 ve 4´üncü periyot ve maç sonu ise 97-81 tamamlandı. Basketbol takımımız oynadığı oyun ile basketbol severlerden alkış aldı. Basketbol takımı çalıştırıcısı Hakan Kocakurt takımının performansının iyi olduğunu belirterek ´ Sezonun başından işi sıkı tutup disiplinli bir şekilde maçlara hazırlanıyoruz. Amacımız bu başarıyı tüm maçlarda göstermektir´ dedi.