TÜM BRANŞLARDA GALİBİYET

Düzce Belediyespor takımları tüm branşlarda haftayı galibiyetle kapattılar

TÜM BRANŞLARDA GALİBİYET
Düzce Belediyespor takımları tüm branşlarda haftayı galibiyetle kapattılar. Belediyesporun futbol, basketbol ve voleybol takımları karşılaşmalardan galibiyetle ayrılıp puan cetvelinde üçer puan yazdırdılar. FUTBOL: U17 derbisinde Düzce Belediyespor ile Düzcespor Nurettin Zafer stadyumunda karşı karşıya geldiler. Karşılaşmanın  ilk yarısında Düzcespor 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Belediyespor beraberlik golünü attı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda oyun baskısı kuran Düzce Belediyespor oldu ve ikinci gole kavuşarak sahadan 2-1 galip ayrıldı. Süper Amatör ligde Belediyespor bu kez Çiftlik Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Çetin geçen maçı kazanan taraf Düzce Belediyespor oldu ve sahadan 1-0 gayip ayrıldı. VOLEYBOL: Erkek Voleybol 2. Ligi A Grubunda Düzce Belediyespor Burhaniye Belediyespor ile 18 Temmuz salonunda karşı karşıya geldi. Düzce Belediyespor tüm setlerde önde götürdüğü karşılaşamada rakibine set vermedi ve sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın setleri 25-22, 25-13 ve 25-14 olarak tamamlandı. BASKETBOL: Erkekler Bölgesel Basketbol Lig 8´inci grup beşinci hafta maçında Düzce Belediyespor deplasmanda Zonguldak Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk dört haftayı galibiyetle kapatarak grubunda liderlik koltuğuna oturan Düzce Belediyespor bu karşılaşmadan da 77-32 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü.