EVLİLİK İÇİN ÖZEL GÜN

EVLİLİK İÇİN ÖZEL GÜN
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram evlenmek isteyen çiftlerin özel olarak seçtikleri 12,12,2012 tarihinde bir çiftin nikahını kıydı. Başkan Bayram çiftin nikahlarını saat 12,12´de kıydı.
Dünyada ve Türkiye´de evlenmek isteyen çiftlerin özel olarak seçtikleri tarihe Düzce´den de 16 çift katıldı.  Başkan Bayram gün içinde saat 12,12´e nikah alan Ufuk Tavancı ile Ebru Reis´in nikahını kıydı. Nikah için Düzce Belediyesi tarafından özel bir program hazırlandı. Çiftin mutlu günlerine davet edilen konuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler takdim edildi. Çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı İsmail Bayram da ´ Bu özel güne katılmak beni de mutlu etti. Benim için de özel bir gün olmuş oldu. Bu özel gün  de evlenen tüm çiftlerimize mutluluklar diliyorum. Ufuk Tavancı ve Ebru Reis´den hayatı 12´den vurmuş olsunlar. Bu günü de hiç unutmasınlar´ dedi.