HABERLER
01-01-2010 23:59

OGÜN DANIŞ SERGİSİ AÇILDI

OGÜN DANIŞ SERGİSİ AÇILDI

Düzce Belediyesi’nde çalışırken yakalandığı amansız hastalık sonucu erken yaşta hayata veda eden Ogün Danış anısına sergi düzenlendi

OGÜN DANIŞ SERGİSİ AÇILDI
Düzce Belediyesi´nde çalışırken yakalandığı amansız hastalık sonucu erken yaşta hayata veda eden Ogün Danış anısına sergi düzenlendi. Sergi açılışında konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Ogün Danış´ın çalışkan ve üretken kişiliğinden söz ederek ´ O´nun anısını yaşatanlara da teşekkür ediyorum´ dedi.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonuyla bir süre önce, 2009 yılında Dış İlişkiler Müdürü görevini yürütürken yakalandığı hastalık nedeni ile hayatını kaybeden Ogün DANIŞ anısına Foto Safari düzenlenmişti. Düzce´de faaliyet gösteren fotoğrafçılık dernek ve kulüplerinin de katıldığı safari Torkul Göleti ve Odayeri Yaylası´nı kapsadı. Safari sonucunda
DÜFAD Düzce Üniversitesi Fotoğraf ve Görsel Sanatlar Topluluğu
DFG  Düzce Fotoğraf Gönüllüleri
DAFOK Düzce Amatör Fotoğrafçılar Kulübü
DAFAD Düzce Aktif Fotoğraf Amatörleri Derneği üyelerinin çektiği fotoğraflar Düzce Belediyesi sergi salonunda sergileniyor. Serginin açılış konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram konuşmasında şu görüşlere yer verdi " Ogün Danış, iş hayatında engel tanımayan gayretiyle Düzce belediyesinde de birçok çalışmaya imza atmış kıymetli bir insandı. Birçok yeni işler yapmak için kararlar almıştık. Ancak ömrü vefa etmedi´. Başkanın konuşmasının ardından sergi açılışı gerçekleşti. Sergiye Başkan İsmail Bayram´ın yanı sıra Ogün Danış´ın eşi Filiz Danış, abisi Selim Danış başta olmak üzere aile fertleri, İl Kültür Turizm Müdürü Özcan Budak, fotoğraf kulüp üyeleri. Düzce belediyesi personeli ve davetliler katıldı. Sergi üç gün boyunca açık kalacak.  
OGÜN DANIŞ
1962 Doğumlu olan Ogün Danış, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nden mezun oldu. Bir süre özel sektörde görev yapan Danış 1992 yılında Düzce Belediyesi´nde ayniyat memuru olarak göreve başladı. 1994 yılında Satın Alma Müdürlüğü´ne getirilen Danış daha sonra Dış İlişkiler Müdürü oldu. 2009 yılında yakalandığı hastalık nedeni ile genç yaşta hayata gözlerini yuman Ogün Danış evli ve bir çocuk babasıydı.