HAFTA SONU MAÇLARI

Düzce Belediyespor takımları haftayı 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile tamamladı.

HAFTA SONU MAÇLARI

Düzce Belediyespor takımları haftayı 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile tamamladı. Süper Amatör Lig, U ligi, Basketbol ve Voleybol maçlarında Düzce Belediyespor takımları başarılı bir şekilde mücadele ettiler. Basketbol branşında yapılan son hafta maçıyla ligin birinci devresi tamamlandı.
FUTBOL: Haftanın ilk maçında Süper Amatör Lig maçında Düzce Belediyespor takımı Nurettin Zafer stadyumunda Aydınpınarspor ile karşılaştı. Bu maçın her iki yarısında da Düzce Belediyespor üstün oynadı ve karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı. U liginde ise Düzce Belediyespor U 15 takımı Nurettin Zafer Stadyumunda Aydınpınarspor takımı ile karşılaştı. Bu maçta Düzce Belediyespor rakip kaleyi 13 kez havalandırdı ve karşılaşmadan 13-0 galip ayrıldı. BASKETBOL: Düzce Belediyespor Basketbol takımı ise namağlup unvanını bu hafta deplasmanda da korudu. Türkiye Bölgesel Erkekler Basketbol Liginin 8´inci grup yedinci hafta maçında Düzce Belediyespor deplasmanda İstanbul temsilcisi Bahçelievler Belediyesi ile karşılaştı. Karşılaşmaya seri galibiyet ve liderliği sürdürme parolası ile çıkan Düzce Belediyesi basketbol takımı rakibi karşısında mükemmel bir oyun ortaya koydu ve sahadan 82-63 gibi farklı bir skorla ayrıldı. Düzce Belediyesi Basketbol takımı bu skorla grubunda liderliğini namağlup olarak sürdürdü. VOLEYBOL: Düzce Belediyespor Voleybol takımı ise bu hafta kendi sahasında 18 Temmuz salonunda grubun lideri Altınordu Konak Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın da izlediği karşılaşmada Düzce Belediyespor rakibine 3-1 yenildi. Maçın ilk setini 25-21 Konak Belediyespor önde kapadı. İkinci seti de rakip takım 25-23 kazandı. Üçüncü sette Düzce Belediyespor 25-21 öne geçti. Ancak 4´üncü sette rakip takım bir kez daha üstün gelerek seti 25-22 aldı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.