HABERLER
01-01-2010 23:59

KURUM ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

KURUM ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce’de görev yapan resmi kurum ve kuruluşların müdürlerini ziyaret programını sürdürüyor

KURUM ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´de görev yapan resmi kurum ve kuruluşların müdürlerini ziyaret programını sürdürüyor. Başkan Bayram kurumlarda nezaket ziyaretinin yanı sıra görüşmelerde de bulunuyor.
Yerel yönetimlerin en önemli organının belediye olduğuna dikkat çeken Başkan İsmail Bayram ´Resmi kurum ve kuruluşlarımız da kendi faaliyet alanları içinde Düzce´ye önemli hizmetlerde bulunmakta ve yatırımlar gerçekleştirmektedir. Belediyemizin çalışma alanları ve konularının önemli bir kısmında kurumlarımızla istişare ve bazı durumlarda işbirliği gerekmektedir. Bunun için görüşmelerde bulunuyoruz´ dedi. Başkan Bayram, Düzce´ye hizmette bulunan tüm kurum ve kuruluşların çabalarının önemsenmesi ve takdir edilmesi gerektiğine de değinerek ´ Bu çerçeve içinde de kurumlarımıza nezaket ziyaretleri gerçekleştiriyorum´ dedi.  Başkan kurum ziyaretleri programı içinde Tapu ve Sicil İl Müdürü Orhan Çalık, Kadastro İl Müdürü Sabahattin Tezcan, İl Defterdarı Sabahattin Parmakerli, Milli Emlak İl Müdürü Zafer Ekinci, Düzce Vergi Dairesi Müdürü Şaban Ulukaya, Düzce Orman İşletme Müdürü Hüseyin Koz, El Sanatları Müdürü Ahmet Aycan ve Düzce Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük´ü ziyaret etti.