DEMOKRASİ EGİTİMİ VE OKUL MECLİSLERİ

‘Düzce Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri’ projesi kapsamında öğrenci temsilcilikleri seçimi Düzce Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı

DEMOKRASİ EGİTİMİ VE OKUL MECLİSLERİ
 ´Düzce Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri´ projesi kapsamında öğrenci temsilcilikleri seçimi Düzce Belediyesi Meclis Salonu´nda yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram da okul temsilcileri ile birlikte seçimi takip etti.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye´de tüm illerde her yıl yapılan ´ Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri´ projesi kapsamındaki il öğrenci başkanlığı seçimi Düzce´de de yapıldı. Düzce Belediye Meclis Salonu´nda yapılan seçimlere Düzce´den 40 okul temsilcisi katıldı. Düzce Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Semih Korkmaz gözetiminde yapılan seçimleri Belediye Başkanı İsmail Bayram da izledi. Seçimler esnasında ilginç anlar da yaşandı. Düzce İl Öğrenci Başkanlığı seçimine aday olan öğrencinin arkadaşları salon girişinde katılımcılara ve belediyeye gelenlere çikolata ve kolonya ikram ettiler.