HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKANIN ZİYARETLERİ

BAŞKANIN ZİYARETLERİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce ataması gerçekleştirilen Düzce Tıbbi Hizmetler Başkanı

BAŞKANIN ZİYARETLERİ
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce ataması gerçekleştirilen Düzce Tıbbi Hizmetler Başkanı Operatör Doktor Lütfi Çırakoğlu´nu makamında ziyaret etti.
Başkan Bayram Düzce Atatürk Devlet Hastanesi´nde makam odasında ziyaret ettiği Op. Dr. Çırakoğlu´na görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı İsmail Bayram yaptığı görüşmede belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Başkan Bayram kurum gezi programı çerçevesinde DERGAZ İşletme Müdürü Mustafa Doğan´ı da ziyaret etti.
LÜTFİ ÇIRAKOĞLU KİMDİR?
1952 yılında Ardeşen´de doğdu.
İlk ve orta tahsilini Ardeşen´de, Lise tahsilini 1970 yılında Rize Lisesinde tamamlayan Çırakoğlu 1978 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini bitirdi. Aynı Fakültede bir buçuk yıl koruyucu hekimlik ana bilim dalında araştırma görevlisi olarak çalışan Dr. Lütfi ÇIRAKOĞLU 1982 yılında askerlik görevini tamamladıktan sonra 4 yıl Ardeşen´de Pratisyen hekim olarak görev almıştır. 1986 yılında İstanbul Tıp Fakültesinde genel cerrahi asistanı olarak göreve başlayan Çırakoğlu 1991 yılında genel cerrahi uzmanı olarak hizmetini tamamlamış ve Ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Baş asistan olarak göreve başladı. 1997 yılına kadar aynı hastanede hizmette bulunmuştur. 1997 yılında Rize SSK Hastanesinde göreve başlayan Dr. Lütfi Çırakoğlu son 4,5 yılını Başhekim olarak tamamlamıştır.Evli, 4 kız 1 erkek olmak üzere 5 çocuk babası ve 3 torun sahibi olan Çırakoğlu İngilizce bilmektedir