LİSEDE KARİYER GÜNLERİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Düzce’de liselerde Mesleki ve Teknik Eğitim Okul-Çevre-Sektör işbirliği

LİSEDE KARİYER GÜNLERİ
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Düzce´de liselerde Mesleki ve Teknik Eğitim Okul-Çevre-Sektör işbirliği programı çerçevesinde Kariyer günleri düzenlendi. Yavuz Selim Ticaret Meslek Lisesi tarafından organize edilen program Cumhuriyet Anadolu Lisesi konferans salonunda 4 gün süreli olarak gerçekleştirilecek.
Kariyer günleri olarak adlandırılan konferansların açılış programına Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere protokol erkanı katıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da program çerçevesinde 27 Aralık Perşembe günü saat 10,00´da Cumhuriyet Anadolu Lisesi´nde ´Belediyenin Mesleki ve Teknik Eğitime Katkısı, Yaygın Eğitim Kursları´ konulu konferans verecek.