SURİYE İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Düzce Belediyesi ve Düzce İnsani Yardımlaşma Derneği işbirliği ile ‘Düzce’den Suriye’ye Yardım Kampanyası’ başlatıldı

SURİYE İÇİN YARDIM KAMPANYASI
Düzce Belediyesi ve Düzce İnsani Yardımlaşma Derneği işbirliği ile ´Düzce´den Suriye´ye Yardım Kampanyası´ başlatıldı. Kampanyanın açılış konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram herkesi kampanyaya katılmaya çağırdı.
Düzce Belediyesi ve Düzce İnsani Yardımlaşma Derneği (İHH) İşbirliği ile ´Düzce´den Suriye´ye Yardım Kampanyası´ başlatıldı. 13 Ocak tarihine kadar sürecek olan kampanya için açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Geçmişte yaşanan sıkıntıları ve yardım duygusunu en iyi Düzceliler bilir. İnsanlık adına önemli bir yardım kampanyası başlatıldı. Herkesi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Toplanan yardımlar en güvenli bir şekilde yerine ulaştırılacaktır´ dedi. 13 Ocak tarihine kadar sürecek olan kampanya için hem Düzce Belediyesi´nin hem de İHH´nın TIR´ları belediye meydanında bulunacak. Kampanya öncelikli olarak battaniye, un, ekmek ve nakdi yardımlar olarak açıldı.