HAFTA SONU MAÇLARI

VOLEYBOL: Düzce Belediyespor, 2. ligdeki galibiyet serisine devam ediyor

HAFTA SONU MAÇLARI

VOLEYBOL: Düzce Belediyespor, 2. ligdeki galibiyet serisine devam ediyor. Kendi saha ve seyircisi önünde İzmir temsilcisi Bornova Anadolu Lisesi´nin konuk eden Düzce Belediyespor ilk seti kaybetmesine rağmen müsabakayı 3-1 kazanmasını bildi. Müsabakanın ikinci seti karşılıklar alınana sayılarla çekişmeli bir halde geçti. Üçüncü sette toparlanan Düzce Belediyespor voleybol takımı kaptan Ali´nin sert smaçları ve servisleri ile sayılar üretmeye başladı. Diğer oyuncular da bu oyuna ayak uydurunca ikinci setin ilk teknik molasını 8-4, ikinci teknik molayı 16-8 seti de 25-15 kazanarak durumu eşitledi ve müsabaka 2-1 oldu. Müsabakanın dördüncü setine Bornova Belediyespor beraberliği yakalamak için müsabakaya hızlı başladı. İlk teknik molayı 8-7 önde bitirmesine rağmen bunu sürdüremedi. İkinci teknik molayı 16-14 önde kapatan Düzce Belediyespor seti de 25-21 kazanarak 3-1 müsabakadan galip ayrıldı. Karşılaşmanın setleri: 21-25, 25-15,25-14,25-21 oldu.  BASKETBOL: Düzce Belediyespor Basketbol takımı deplasmanda İstanbul temsilcisi Şişli basketbol takımını 65-60 yenerek liderliği garantiledi. 8´inci grupta tüm maçlarını kazanan Düzce Belediyesi basketbol takımı replasmanda Şişli basketbol takımının konuğu oldu. Ahmet Cömert salonunda oynana karşılaşma karşılıklı basketlerle başladı. Periyodu temsilcimiz Düzce Belediyesi basketbol takımı 22-15 üstün geçti. Final periyotunda da mükemmel oyununu sürdüren Düzce belediyesi basketbol takımı rakibini 65-60 yenerek yenilgisiz liderliğini sürdürdü ve grubu lider tamamlamayı garantiledi. FUTBOL: U17 ligi play-off dördüncü hafta maçında Düzce Belediyespor rakibi Çiftlik Gençlikspor´u 11-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. 9 puanla lider durumda bulunan Düzce Belediyespor ile puanı olmayan Çiftlik Gençlikspor takımları Nurettin Zafer stadyumunda karşı karşıya geldiler. 7. Dakikada Muhammed, 8 ve 18 dakikalarda Yunus, 16, 20,22 ve 29 dakikalarda Mustafa 26. Dakikada Orhan, 32 ve 59, dakikalarda Oğuz ve 76. Dakikada Muhammed´in kaydettiği gollerle hanesine üç puan yazdırdı ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.