YILIN SPORCUSUNA ÖDÜL VERİLDİ

Düzce Damla Gazetesi tarafından ‘Düzce’de Yılın Sporcusu’ seçilen Milli Judocu Oğuzhan Özçelik’e ödülü verildi

YILIN SPORCUSUNA ÖDÜL VERİLDİ
Düzce Damla Gazetesi tarafından ´Düzce´de Yılın Sporcusu´ seçilen Milli Judocu Oğuzhan Özçelik´e ödülü verildi. Damla Gazetesi´nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ´Düzce´de Yılın Sporcusu´ anketinden 2012 yılı sporcusu Milli Judocu Oğuzhan Özçelik çıktı. Özçelik için Düzce Damla Gazetesi´nde ödül töreni düzenlendi. Törene Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, ASKF İl Başkanı Erdoğan Bıyık, Gazete Kurucusu Ali Beşer, Gazete Yayın Sahibi Asu Beşer Karpuz, Gazete Yazarı İhsan Çetin ve davetliler katıldı. Özçelik ödülünü Vali Adnan Yılmaz ile Başkan İsmail Bayram´ın elinden aldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, yılın sporcusu Milli Judocu Oğuzhan Özçelik´i kutlayarak başarılarının devamını diledi. Başkan Bayram daha sonra da Özçelik´e çiçek ve hediyelerini takdim etti.
OĞUZHAN ÖZÇELİK KİMDİR ?

5 Eylül 1996 Düzce doğumlu. Düzce Anadolu lisesi 3 sınıf öğrencisi. Spora ortaokulda beden eğitimi öğretmeni tarafından yaramaz bir çocuk olması sebebiyle yönlendiriliyor.  Ancak çok yetenekli olması sebebiyle kısa zamanda bu spora adapte oluyor ve yaşam biçimi olarak seçiyor. İşte başarılarda bundan sonra ardı arkasına geliyor. 2009´un Ekim ayında judoya başlayan Oğuzhan bu kısa zamanda 3 yıldır milli takıma seçiliyor. Gittiği her müsabakadan madalyaya ile dönen Oğuzhan´ın hedefi Düzce ilinden olimpiyatlara giden ilk sporcu olmak. Oğuzhan Özçelik´in başarılarında antrenörü Ayhan Alayıldız´ın katkısı büyük.