GENÇ GİRİŞİMLERDEN BAŞKANA ZİYARET

GENÇ GİRİŞİMLERDEN BAŞKANA ZİYARET
Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.
 TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette hazır bulundular. Makamında Genç Girişimciler Kurulu´nu kabul eden İsmail Bayram, kurul hakkında Başkan Cemal Aksan´dan bilgi aldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, genç girişimcilerin şehrin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine katkı bulunacağını belirterek ´ bu tür çalışmalarınızda sizlere her zaman destek veririz´ dedi. Makamda yapılan görüşmenin ardından Başkan İsmail Bayram Saydam restoranda genç girişimcilere yemek verdi.
.