U14 RAKİP TANIMIYOR

Düzce Belediyespor U14 takımı bu hafta rakibi Çilimli Belediyespor’u farklı mağlup etti

U14 RAKİP TANIMIYOR
Düzce Belediyespor U14 takımı bu hafta rakibi Çilimli Belediyespor´u farklı mağlup etti.  Şıralık stadyumunda oynanan maçta Düzce Belediyesi rakibini 7-3 mağlup etti.
U14 liginin bu haftaki maçında Düzce Belediyespor ile Çilimli Belediyespor Şıralık stadyumunda karşı karşıya geldiler. Maça her iki takımda temkinli başladı. Çilimli Belediyespor maçın ilk dakikalarında kontrataktan bir gol buldu ve 1-0 öne geçti. Daha sonra Düzce Belediyespor maçta üstünlüğü ele aldı ve ilk golün ardından 5 dakika sonra beraberliği sağladı: 1-1. İlk yarının son dakikalarında da bir gol bulan Düzce Belediyespor ilk yarıyı 2-1 önde kapadı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf da Düzce Belediyespor oldu.  Çilimli Belediyespor´u kendi sahasına hapseden Düzce Belediyespor arkası arkasına golleri buldu. Maçı 4-1 kadar getiren Düzce daha sonra Çilimli´nin bir golüne engel olamadı ve maç 4-2 oldu. Düzce Belediyespor daha sonra da golleri peşi sıra sıraladı ve maç 7-3 tamamlandı.