BELEDİYESPOR SON 10 DAKİKADA GALİP

BELEDİYESPOR SON 10 DAKİKADA GALİP
Süper Amatör Ligde Düzce Belediyespor ile Konuralp Sinerjispor arasındaki ilginç maç oldu. Çok çetin ve hırslı geçen karşılamada Düzce Belediyespor son 10 dakikada attığı üç golle karşılaşmadan galip ayrıldı.
Süper Amatör Ligin bu haftaki karşılaşmasında Düzce Belediyespor ile Konuralp Sinerjispor Şıralık stadyumunda  karşı karşıya geldiler. Her iki takımında çok hırslı başladığı maçtın ilk yarısında gol olmadı. Per iki takımında karşılıklı ataklarından sonuç alınamadı. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Konuralp Sinerjispor oldu. İkinci yarının 6´ıncı dakikasında Konuralp Sinerjispor hızlı gelişen atak sonucunda 1-0 öne geçti. Birinci golün 7 dakika sonrasında ise Sinerjispor´un ikinci golü geldi. Düzce Belediyespor ikinci golden sonra rakip kalede gol aramaya başladı. Kondüsyon açısından daha güçlü olan Düzce Belediyespor´un ilk golü 86´ıncı dakikada geldi. Daha sonrasında ise Düzce Belediyespor atakları sıklaştı ve son 5 dakikaya iki gol daha sığdı ve karlaşmadan Düzce Belediyespor 3-2 galip ayrıldı. Böylelikle Süper Amatör Ligde Düzce Belediyespor puanını 38´ı çıkardı.