İSTİKLAL MARŞI KUTLAMA TÖRENİ

İstiklal Marşının kabulü ve şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri gerçekleştirildi

İSTİKLAL MARŞI KUTLAMA TÖRENİ
İstiklal Marşının kabulü ve şairi Mehmet Akif Ersoy´u anma etkinlikleri gerçekleştirildi. İstiklal Marşının TBMM tarafından kabulünün 92´inci yıldönümü kutlamaları Düzce Gençlik Merkezi´nde yapıldı.
Ticaret Meslek Lisesi tarafından hazırlanan etkinliklere Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça başta olmak üzere Düzce protokolü, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy´un hayatının anlatıldığı etkinlikte, okullar arası açılan yarışmada dereceye girenlere de ödülleri verildi.  Kompozisyon ve şiir dalında yapılan yarışmada dereceye girenlere ödülleri Vali Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Garnizon Komutanı Ramazan Akça tarafından verildi.