KOSOVA HEYETİNDEN ZİYARET

İçinde yatırımcı işadamlarının da bulunduğu Kosova heyeti Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı

KOSOVA HEYETİNDEN ZİYARET

İçinde yatırımcı işadamlarının da bulunduğu Kosova heyeti Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Ekonomi işbirliği amacı ile Düzce´de bulunan heyete Başkan İsmail Bayram, belediye hizmetleri konusunda açıklamalarda bulundu.
Kosova Mitrovica Belediye Başkanı Avni Kastrati ve Kosovalı yatırımcılardan oluşan heyet Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük nezaretinde Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret etti. Heyetin ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, Kosova heyetinin ekonomik işbirliği amaçlı olarak Düzce´de bulunduğunu belirtti. Mitrovica Belediye Başkanı Avni Kastrati Düzce´nin tecrübelerinden faydalanmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini vurgulayarak "Sizin tecrübelerinizden faydalanmak için Düzce´ye geldik. Ekonomik anlamda iletişim halinde olacağız. Aynı zamanda ikili anlaşmalarımız da mutlaka olacaktır. Biz ağır sanayi üzerine yoğunlaşmış bir ülkeyiz. Avrupa ile yakın ilişkilerimiz var. Türkiye bizim için savaş öncesi ve sonrası stratejik bir ülke. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da görüşme sırasında Düzce´nin genel yapısı ve belediye hizmetleri konusunda açıklamalarda bulundu. Başkan Bayram, ziyaretten  duyduğu memnuniyeti de dile getirerek  Mitrovica Belediye Başkanı Kastrati´ye belediyenin özel işlemeli seramik tabağını hediye etti.