BELEDİYEDEN BASINA ZİYARET

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Düzce’de faaliyet gösteren yerel basın kuruluşları ziyaret edildi

BELEDİYEDEN BASINA ZİYARET

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Düzce´de faaliyet gösteren yerel basın kuruluşları ziyaret edildi.
Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esma Sümer ile birim çalışanları Atilla Gösterişli, Nurullah Çelebi ile birlikte basın kuruluşları ziyareti sırasında belediye ve yerel basın ilişkileri üzerinde duruldu. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esma Sümer, basına nezaket ziyareti yapılması amacının yanı sıra, ´ Birimimizin hizmet amaçları içinde yerel basın ilişkileri ve koordinasyonu önemli yer tutmaktadır. Bunun için, yerel basın kuruluşları ile temasa geçerek öneri ve beklentiler konusunda görüşmelerde bulunuyoruz´ dedi.