KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ

KİŞİSEL GELİŞİM SEMİNERİ
Düzce Belediye Başkanlığı tarafından belediye personeline yönelik Kişisel Gelişim Semineri düzenlendi. Hizmet içi eğitimi amaçlayan seminere konuşmacı olarak Eğitim Uzmanı Perran Varlı katıldı.
Düzce Belediyesi Hizmet İçi Eğitim Programlarına devam ediyor. Belediye personelinin çeşitli birimleri için hizmetin verimliliğini esas alan programın bu ayki bölümünde ´Kişisel Gelişim´ semineri konu oldu. İki gün süreli olarak gerçekleştirilen Kişisel Eğitim seminerinin ilk bölümünde ´İletişim Becerileri´ konusu ikinci bölümde ise ´Stres Yönetimi´ konusu ele alındı. Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen seminere konuşmacı olarak Eğitim Uzmanı Perran Varlı katıldı.