U14 RAKİBİ İKİNCİ YARIYA ÇIKMADI

U liglerinde U14 kategorisinde Düzce Belediyespor ile Sancaklarspor Nurettin Zafer stadında karşı karşıya geldi

U14 RAKİBİ İKİNCİ YARIYA ÇIKMADI
U liglerinde U14 kategorisinde Düzce Belediyespor ile Sancaklarspor Nurettin Zafer stadında  karşı karşıya geldi. Maça çok hızlı başlayan Düzce Belediyespor Sancaklarspor´a gol yağdırdı. Birinci yarıyı farklı mağlubiyetle kapatan Sancaklarspor ikinci yarıda sahaya çıkmadı.
U14 Belediyespor Sancaklarspor maçına çok hızlı başladı. Daha maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalenin filelerini havalandırmaya başladı. Çok kolay bir şekilde rakip kaleye inen Düzce Belediyespor maçın 15´inci dakikasında skoru 6-0 yapmayı başardı. İlerleyen dakikalarda da gol sağanağı devam etti ve Düzce Belediyespor birinci yarıyı 16-0 önde kapadı. Sahada hiçbir atak yapamayan Sancaklarspor farklı mağlubiyetin ardından ikinci yarıda sahaya çıkmadı. Düzce Belediyespor Antrenörü Ömer Başol, U liglerinde üstün performans gösterdiklerini belirterek ´ U liglerinde tüm branşlarda sadece Düzce Belediyespor takım bulunduruyor. 14 yaştan 19 yaşa kadar tüm U takımlarında büyük  bir disiplin içinde çalışıyoruz. Futbolcularımızın tümü hırslı ve yeteneklerini ortaya koyuyorlar. Bu durum futbol alt yapısı için çok önemli´ dedi.