BELEDİYESPOR HAFTAYI PUANSIZ KAPADI

BELEDİYESPOR HAFTAYI PUANSIZ KAPADI
Süper Amatör Ligin son iki haftasına girilirken Düzce Belediyespor ile Aydınpınarspor Nurettin Zafer stadında karşı karşıya geldiler. Gününde olmayan Düzce Belediyespor haftayı puansız kapattı.
Her iki takımda oyuna dengeli başladı. Düzce Belediyespor geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. İlk yarının sonlarına doğru da rakibin golüne engel olamadı ve ilk yarı Aydınpınarspor´un 1-0´lık galibiyeti ile sona erdi. Düzce Belediyespor ikinci yarıya hızlı başladı. Ancak soğdan ve soldan geliştirdiği ataklar sonuç vermedi. Aydınpınarspor ise üstün oyununu bu yarıda da bir golle süslemeyi başardı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.