U14 LİGİ TAMAMLANDI

U14 LİGİ TAMAMLANDI
Düzce U14 ligi tamamlandı. U14 liginin şampiyonluk maçında Düzce Belediyespor ile Düzcespor Nurettin Zafer stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılıklı ataklarla çetin geçen karşılaşmada ipi göğüsleyen takım Düzcespor oldu. Belediyespor´u 2-0 yenen Düzcespor U14 liginin şampiyonu oldu.
U14 liginde iki kez play-off oynayan iki takım şampiyonluk için son kez Nurettin Zafer stadyumunda karşı karşıya geldiler. Maça hızlı başlayan taraf Düzcespor oldu ve ilk yarının tek golü de oyunun ilk 10 dakikasında geldi. Düzcespor ani geliştirdiği atakla durumu 1-0 yaptı ve ilk yarıda bu skorla sona erdi. İkinci yarıda Belediyespor daha atak oynamaya başladı. Ancak ataklardan sonuç gelmedi. Düzcespor bu yarıda da bulduğu tek golle maçı 2-0 tamamladı ve U14 liginin şampiyonu oldu.