ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Düzce Belediyesi tarafından Anıtpark’da organize edilen ve günboyu süren şenliklerde çocuklar doyasıya eğlendiler

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ
Düzce Belediyesi tarafından Anıtpark´da organize edilen ve günboyu süren şenliklerde çocuklar doyasıya eğlendiler. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da şenliklerin yapıldığı alana gelerek çocukların eğlencesini paylaştı, Onlarla oyun oynadı ve bol bol fotoğraf çektirdi.
Düzce Belediyesi tarafından kültürel ve sosyal etkinlikler çerçevesinde Anıtpark alanında  ´Çocuk Şenliği´ düzenlendi. Günboyu süren şenlikte çocuklar kendileri için düzenlenen bir dizi oyun ve etkinlikten yararlandılar. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından programlanan etkinliğin düzenlendiği alanda sabahın erken saatlerinden itibaren şişme oyun parkurları hazırlandı. Animasyon ve yarışmalar için özel sahne kuruldu. Havanın de güzel olması nedeniyle aileler çocuklarını erken saatlerden itibaren alana getirmeye başladı. Her yaştan çocuğun oynaması ve eğlenebilmesi için alana, tırmanma şeridi, oyun sahası, rodeo, zıp-zıp gibi çok çeşitli şişme oyun parkurları kuruldu. Ayrıca özel olarak kurulan sahnede de günboyu yarışmalar yapıldı. Sihirbaz ve ateşbaz, Hacivat-Karagöz gösterileri ilgi ile izlendi. Alana gelen her çocuğa şapka dağıtıldı. Günboyu da ücretsiz olarak mısır, şeker ve macun verildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da şenlik alanına gelerek çocukların eğlencesini paylaştı. Başkan Bayram, özellikle lankırt ve top oyunlarında çocuklarla birlikte oynadı. Çocuklar ve aileleri Başkan İsmail Bayram´la fotoğraf çektirmek için yarıştılar. Her yıl çocuk şenliği düzenlediklerini hatırlatan Belediye Başkanı İsmail Bayram, ´ 23 Nisan bayramının olduğu hafta çocuklar için ayrı bir etkinlik daha düzenliyoruz. Bunu geleneksel hale getirdik. Çocuklar bizim her şeyimiz. Onların bu tür eğlencelere ve oyunlara ihtiyacı var. İstedik ki tüm çocuklar bir arada eğlencenin ve oyunun keyfini yaşasınlar, birlikte oynasınlar. Onların yüzlerinin güldüğünü görmek bizi mutlu ediyor´ dedi.