BAŞKAN SEVGİ EVLERİ VOLEYBOLCULARINI KUTLADI

BAŞKAN SEVGİ EVLERİ VOLEYBOLCULARINI KUTLADI
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen "Uluslararası Spor Değişim Programı Projesi" voleybol turnuvasında Türkiye Şampiyonu olan Düzce Fehmi Öney Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu kız voleybol takımı oyuncularını kutladı. Şampiyon takım Başkan Bayram´ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.
Ziyaret sırasında tek tek tüm voleybolcuları tebrik eden Başkan Bayram Türkiye çapında kazanılan başarının övgüye değer olduğunu vurguladı ve " Başarınız bizim gururumuz olmuştur. Ankara´da kazanılan Türkiye şampiyonluğu azmin ve inancın sonucudur. Bundan sonraki karşılaşmalarda da başarınızın devam edeceğine inanıyorum´ dedi. Başkan İsmail Bayram, şampiyon voleybolculara çeşitli hediyeler verdi.